4.05.2024 г., 9:13 ч.

На..... 

  Поезия » Любовна
183 0 0

На..........!

Не искам във очите ти сълзи!

Дори когато плачеш си красива!

Сърцето ми тогава ме боли!

Аз искам малко-ти да си щастлива!

Не искам всяка нощ във моя сън

да идваш тихо и да ме целуваш

а после да ме изведеш навън

и цяла нощ със мене да лудуваш!

Вместо тебе мен да ме боли!

Аз болката с наслада ще приема!

Сърцето ми това ще изтърпи!

Но само болката от теб да взема!

Не искам във очите ти сълзи!

Дори когато плачеш си красива!

И нека! Нека мене ме боли!

Аз искам само ти да си щастлива!

03.05.2024 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??