9.02.2017 г., 13:10 ч.

На единствения ми верен приятел 

  Поезия
922 1 2

Ще съм ти благодарна цял живот
за грижата, с която ме обгръщаш.
За мойте мълнии – в гръмоотвод
сам себе си заради мен превръщаш.

Заради бесните ми страхове,
заради миналото – сляп свидетел –
от себе си ти клада сам ковеш,
да изгорят, за да им туря пепел.

Ще съм ти благодарна цял живот
за твоята опора безусловна.
И ти ще бъдеш моя небосвод,
под който ще съм твоя и свободна!

© Siyana Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

28 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??