9.05.2009 г., 10:15 ч.

На разходка с баба 

  Поезия » За деца
1583 0 10

Стига вкъщи! Болна, слаба –

стига! Тръгваме полечка

на разходка двете с баба

по познатата пътечка.

 

Хей я там гората близка!

Чуден цвят ветрецът рони.

Да изприпкам ми се иска,

а пък баба да ме гони.

 

Ще прехвръкне пеперудка,

в клони птиче ще запее...

Бабо, хич недей се тутка –

бягай с мен да оздравееш!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??