4.01.2024 г., 11:45 ч.

На седем различни езика пък .. 

  Поезия
189 0 1

... пък общо имаме

миришем по различен начин

дразнещи за някои традиции други

вярата не една и съща

 

пък не сме едни

а общо колко много имаме, като характер

еднакви вкусове за музика, храна, питие и битие

бащи, майки, братя и сестри, които обичаме

 

на седем езика и полиглот няма да ме разбере

седем езика, Господ рекъл е две от всичките истини

едната е за седем езика да ни раздели, защото се караме

втората да не изричаме напразно името Му, дано тук написал съм го както трябва, дай Боже!

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??