2.05.2024 г., 10:31 ч.

Надежда 

  Поезия » Друга
90 0 0

Има хора като пролетта, толкова пъстри даващи ни надежда за светло бъдеще и светлина!

Има хора като есента, толкова шарени точно като есенно килимче!

Има хора като зимата – красиви, но студени!

Има хора като лятото, толкова топли като слънцето, толкова горещи, като летните нощи и толкова изпепеляващи като горещините!

Но има хора – Светлина! Хора с доброта! Ангелите на планетата Земя!

И те са точно тези, които не само са докоснали душата ти, но са влезли в сърцето ти. И са станали част от твоето сърце. И когато ги боли, и теб те боли. Боли те за тях! Защото са те научили през годините да не губиш надежда за по-добро бъдеще, да не губиш вяра в добротата и са те отгледали с любов! С толкова много любов! И сега, когато имат нужда от спасение, ти се молиш за тях! Искаш чудо и се надяваш на чудо! Чудото на сбъдване! Защото знаеш, че тяхната добрина и тяхната любов са помогнали на теб, самия в тежък момент и вярваш, че твоята доброта, и твоята любов ще помогне, и на тях и ще ги изцери! И ще дойде по-светло, по-топло, по-сплотено и по-споделено бъдеще! За тях! И за нас!

© Лозена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??