23.03.2019 г., 13:05 ч.

Най-нежното и влюбено послание 

  Поезия » Еротична
900 2 6

Целувам устните ти сладки

(о, богове, какъв божествен вкус)

прекарвам пръсти по бедрата гладки

и се поддавам на поредния импулс

със трепета на ускорения ти пулс...

 

В ръцете ми те чувствам, се топиш,

и шоколадово подканяш ме да продължа...

Летиш, летиш, летиш, летиш,

тъй както аз по теб летя

обичайки и тяло... и душа...

 

По-нежен съм от нежността дори -

докосвам те със обожание и преклонение.

Най-важното във моя свят си ти -

и Муза, и Любов, и Вдъхновение,

и Вяра, и Надежда, и Спасение!

 

Във тебе търся се и се намирам,

щастлива ли си, значи съм щастлив!

Събуждам се със теб, и с теб заспивам,

частица съм от твоя смях красив,

и в твоето сърце съм само жив!...

 

Целувам устните ти, с тяло те завивам,

и топля те със своето обичане!

Готова си... и с любовта се сливам

във ритъма на вечното й вричане,

във истината на магията - Обичам те!!!

 

31.12.2018.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??