27.04.2024 г., 11:05 ч.

Нашепва 

  Поезия
67 0 0

ВЕЛИКДЕН

наближава и

нашепва на душата

да се БО̀ГУ уповава

 

...............................................................................................

 

ВЕЛИКДЕН

наближава и

загатва на душата -

да се причестява - възвисява -

надобрява - опрощава - БОГОединява и разпрелестява

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??