21.05.2024 г., 11:25 ч.

Насън 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
71 0 0

Толкова ми е трудно, че не мога да те имам.

Искам и искам, и искам

да те имам до себе си,

при себе си,

да увия ръце около врата ти,

да чувствам ръката ти по лицето ми, 

да опра чело в твоето, както в сънищата ми

и да не отварям очи никога,

а да остана там с теб, 

защото там си до мен,

при мен,

там увивам ръце около врата ти,

там чувствам ръцете ти върху лицето ми.

© Iliyana Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??