10.05.2006 г., 7:56 ч.

НЕ БЕШЕ ТАМ 

  Поезия
758 0 11
НЕ БЕШЕ ТАМ


Отдръпнах снощи стъпки от града,
във който търсех жадният ти поглед.
За сбогом ми помахаха листа
на кестените в цъфналата пролет.

Не беше там!Проблясваха стъкла.
Отсъствието твое ме изплаши.
А именно разбрах,че любовта
била въпрос към сетивата наши.

С илюзиите лакоми привърших.
На тайните ключът им превъртях.
Най-чистата любов сега научих
била непреживяната от страх.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??