3.05.2024 г., 9:31 ч.

Не е любов напразна... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
90 4 0

Не е любов напразна... В труд безличен

сърцето ми не се хаби. Лиричен

е моят свят за теб и ти прекрасна

младееш в него. Обич сладкогласна

лелее в необята романтичен.

 

Сърцето ми не се хаби. Лиричен

духът ми е за теб в реалност властна.

И в бурите на хаос драматичен,

сред мълнии - не е любов напразна.

 

И в бурите на хаос драматичен

с борбата си мечтата не угасна,

че нежен зов от свише, мелодичен,

е патоса безкрай оптимистичен.

Звездата ти в нощта е благост ясна

и вяра е... Не е любов напразна.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??