10.05.2006 г., 23:03 ч.

Не ме лъжи 

  Поезия
903 0 11
Не ме лъжи,че съм ти безразлична...
в очите ти прочитам три неща.
Копнееш ме и искаш да ме имаш
и да се слееш с моята душа.

Не ме лъжи,че  има друга,
заслужила да наречеш "жена."
Та тя е толкова безлична
и липсва страст на нейната душа.

По пръстите си няма огън
с който да възпламени плътта
и няма шепот на колибра,
за да те понесе на своите крила.

А твойта кръв е кат пенливо вино,
бушува и кипи,а аз го знам
и тръпнеш пак в очакване на чудо
На клада някаква ще изгориш..!
Но сам.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??