26.12.2023 г., 8:41 ч.  

Не знаеш, но ме абстрахираш 

  Поезия
217 1 0

Какво си всъщност ти не знаеш

не съм идеал нито камертон

във един жанр 

от А,Бе,Ве, сме, но за мен по-скоро- което мразя-усъвременен

 

 а коя си ти

болни родителски мечти

ученически блянове над това

към нещото, което ти обещах до живот

 

какво си всъщност Тии и ти не знаеш

времето си имаш, но няма да е вечно

ела при мен и ще осъзнаеш

 

коя ще бъдеш Тии

без други амбиции

себе си със мен

аз, дори и сам, но вечно ще съм  с теб

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??