4.02.2024 г., 19:11 ч.  

Неделен 60s джаз от Ню Йорк 

  Поезия
155 1 0

Вятър подлудява хора и животни

оловни тъмно сиви облаци убиват цветове ярки от света

времето иска да спре и дъх от дух ще си поеме

за да задуха най-силно в бавно и широко ларго метроном на дървета върхове

 

протяжно соло на тромпет преплетено с фор и нах пиано шлаг

пейзаж от Ню Йорк 60s монотонно ленто-ларго-адажио

шейсет в часовников секундомер

 

само вятър полудява в порив от различно свое темпо

додекафонни оловно тъмно сиви облаци

убиват тези ярки Ню Йоркски  звукове...

 

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??