30.04.2024 г., 11:47 ч.

Ново начало 

  Поезия » Любовна
86 1 3

 

 

 

Сърцето бие лудо и ликува

Душата ми от бурна радост вика

Усмивка лъчезарна на лицето ми изплува

В очите тъмни росната сълзица блика.

 

Че Господ чу молбите ми горещи

И върна те при мен жена мечтана

След дълги нощи и отложените срещи

Ти пак със мен си и заби любовната камбана.

 

Ехти в ушите ми тоз звън любовен

Нашепва ми за новото начало

За чакания миг съдбовен

Семейство да създам и с теб да бъдем цяло.

 

Неясни са пред мен на бъдещето дните

Но с оптимизъм ме зареждаш ти отново

Поглеждам към небето и съзирам там чертите

На моето момиче – преоткривам чувство ново.

 

Като стеблото нежно със листенца ти ме галиш

Обгръщаш ме и нежно ме целуваш

От чувства силни бурна страст във мене палиш

Дарявам те с плода за който ти бленуваш.

 

И Приказката нека да живее дълго

Да я напишем заедно със тебе двама

Ще има бури гръмотевици а слънце ще изгрее първо

Но ний със сплетени ръце не ще допуснем драма

Тогава нека Бог реши и нека да напише Края...

© Коцето Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??