17.06.2023 г., 7:05 ч.

Нямаш сърце 

  Поезия » Любовна
333 1 0

   

Нямаш сърце

 

Нямаш сърце,

нямаш душа,

няма да преча,

няма да страдам.

Нека по пътя ти греят слънца!

Нека по пътя ти има цветя!

 

Нямаш сърце,

нямаш душа.

Грее луна,

свети звезда. 

Тъжно говори ми само нощта,

няма я само за мен любовта.

 

Нямаш сърце,

нямаш душа.

Няма го пътя,

няма мечтата.

Плаче със вятъра в мен тишината,

някой открадна за мен красотата.

 

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??