26.05.2019 г., 23:44 ч.  

О, избори! 

  Поезия » Пародии
621 0 1

Цял ден избирателните урни

как с бюлетини се пълнят.

На ГЕРБ кандидатите карикатурни

делото си черно искат да изпълнят.

Гербаджия Мария Габриел избра.

Ром порция кебапчета събра.

Последний напън вече е настал.

Свалете ГЕРБ от тоз пиедестал!

И европейците тръпнат, друг път невидели

ведно да гласуват живи и умрели.

Взеха си най-сетне властта заветна -

Бойко с хитрости народа преметна!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??