26.07.2018 г., 0:10 ч.

Обич 

  Поезия
873 0 1

Обичам небето с облаци бели

и полята в китната свежа премяна,

обичам горите с тревите зелени

и градината с вишните сочни засмяна.

 

Обичам нивята, обичам морето

и хорските златисто-мили усмивки,

обичам и златните дарове на битието,

и изворите с красиви и мили вълнички.

 

Обичам аз всичко, що е от Бог сътворено

и се моля: нека пребъде, нека остане навеки!

© Петър Главеев Всички права запазени

Петър Главеев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??