24.05.2024 г., 21:13 ч.

Обичам те и толкоз! 

  Поезия
188 4 2

Обичам те и толкоз!
И няма точки, няма запетаи.
Три думи, ала колко, колко-
безкрайните небесни океани.
През пропасти, злодишащи вулкани,
през гневни бури, през цунами,
през огън, жупел - през страха ни.
Престъпваш изранен и бос.
Обичаш ме и толкоз!
Светът е сложен, Раят прост.

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Светът е сложен, любовта е мост
    към Рая на щастливото ни Утре.
  • Прекрасно! Браво, Дари! Честит празник талантливо момиче!
Предложения
: ??:??