28.04.2024 г., 10:40 ч.

Очарованието на цветята 

  Поезия » Любовна
97 2 2

     

    Очарованието на цветята

 

Цветята шепнат приказка красива,

а в нея се усмихваш ти!

Във цветовете има обич жива,

донесла обич, болка и мечти.

 

Цветята – цветна приказка вълшебна!

А в нея твоите очи!

Погледна ли ги, всичко се променя

и очаровано трепти.

 

И над цветята облакът се смее,

защото са красиви те,

а слънчевият лъч така желае

да ги обича от сърце.

 

Нетрайни са, но в пролетта прекрасна

отново носят любовта

и в аромата им е скрита тайна,

която ще ти  ти подаря!

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??