23.03.2021 г., 9:17 ч.

"Ода" за Джъмбо 

  Поезия » Пародии
483 0 3

О, Джъмбо!

Три дена майките любими и техните роднини вълнения имат!

Във форуми и групи, трепетно повтарят въпроса велик,

ще затваря ли Джъмбо, даже и за миг!?

Депресии страшни!

Дванайсетий път, млада майка поства във групата дива

и коментари почват, и жлъч я залива...

Буря пак настава! Доклад след доклад! Админката откачЕна сочи хикса пак и вика:

"АЙ, спрете! Веч* не сА търпите!" И мамите писват с викове сърдити

и едничка дума- "Джъмбо!" групата разпра.

Админът отговори с друг вик: "Ще мета!".... to be continued...

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • То това си е голяма драма
  • Дааам. Как ще се снимат (на затворен джъмбо) с маски, перуки и очилца, с висящи отстрани етикети. За фейса. Как ще показват какви са палавници 🤔
  • Забавно и супер актуално! Това е въпросът - ще има ли Джъмбо или не?! :D
Предложения
: ??:??