Огря ме силно светлината,
дойде милото дете при мен,
радост трепна ми в душата,
дойде утрото - настъпи ден!
Изпълнена с омайни мечти,
всичко лошо забрави душата,
моята прекрасна птичка лети,
сърце усети на нея добрината!
Отново да я видя аз желая,
драго ми е да мисля за нея
и ще я помня чак до края,
все за нея от сърце ще пея!
© Георги Всички права запазени