2.05.2024 г., 10:31 ч.

От милион цветя дъга една... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
68 1 0

От милион цветя дъга една

с мечтанието ще ти изплета.

Портал ще е това и топлина

от всеки цвят ще е, и пролетта

ще те зове към приказна страна.

 

С мечтанието ще ти изплета

венецът най- голям сред светлина.

Ухания всесилни с ведрина

ще бъдат дъх от милион цветя.

 

Венецът най- голям сред светлина

ще те приветства само с любовта.

Грехопадение и студ, вина

не ще грозят любимата жена.

Ела усмихната сега в света

на чувствата от милион цветя.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??