1.11.2023 г., 11:53 ч.

Партизити 

  Поезия » Гражданска, Епиграми
144 0 0

Идеологически глисти - 

у неодушевени мисли.

Извършена революция - 

прекършена еволюция.

Малко е лошо

да има и мнение лошо,

много е лошо

натрапено мнение лошо.

За изток глад нивга жаден,

освен ако стане запад.

Даже често наскърбен,

нека рядко настървен.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??