9.05.2024 г., 21:23 ч.

Пет минути щастие 

  Поезия » Любовна
92 0 1

Колко струват

пет минути щастие ? 

 

Една изпушена цигара ? 

Една спринцовка хероин ? 

Или литър аленочелвено вино ?

Къде продава се щастие

кажете.....

                                   Себе си за

                                                  него ще продам...

Иван Иванов 

06.12.2023 г. 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би щастието е необходима химера?
    Пет минути носят илюзията за живот...
    Едва ли в илюзията на мига ще намериш,
    онова което е семе на неизраснал плод!
Предложения
: ??:??