11.05.2024 г., 8:01 ч.

Писмо за Рая 

  Поезия » Любовна
93 0 0

Върни се мила, нежно целуни ме,

Разбирам, че далеч си от света,

Еленче имам, носи твойто име,

Малко е, но ще ме учи да летя!

Еленчето е като пойна птичка,

Политнала с разперени криле,

Разпръснала се като малка сричка,

Оставала и място за тире.

С усмивка идвам, мила, да те видя,

Тръгвам даже там към вечността,

Разбирам те и няма да завидя, че

Аз съм тук, а ти си над света.

Нали си моето единствено момиче,

С очи кафеви и черничена коса,

Тръгвам, скъпа, с моето еленче,

Времето бих искал истински да спра,

О​​​​​​бичам те да кажа за последно и сега.

© Иван Бодуров Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Времепространство »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??