10.05.2008 г., 15:09 ч.

Питаш ме дали те обичам 

  Поезия » Философска
801 0 4

 

Питаш ме дали те обичам.

Разбира се. Като съпруг. Може ли иначе.

Бог ни е дал две малки слънца

да бъдат утеха и радост за нас.

И в теб ако нещо боли -

усещам ги, остри стрели.

Но не мога, не мога дори да прошепна

„обичам те, мили".

Всяка дума за мен е магия,

въглен жив в нестинарска жарава.

Тя изгасна отдавна, уви...

Ако можеш, прости ме.

Прости.

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??