31.07.2019 г., 9:46 ч.

Пламък без пламък 

  Поезия » Бели стихове
703 0 0

Обичам те

без лудост, без свян и без огън,

обичам те

пристан, тревога и блян.

Обичам те  

да, няма пожар,

но

обичам те,

смарагд, облян от нощта.

Обичам те,

усмивката е толкова красива със теб,

обичам те

късче сребро насред мрака,

обичам те

Азът те чака,

обичам те

като

нужда, спасение, мир,

обичам те

лекуваш душата,

обичам те

съзнание за сбъднат блян,

обичам те

пламък без пламък...

 

31.07.2019, на А.К. 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??