20.12.2023 г., 18:23 ч.

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 4 

  Поезия » Друга
383 0 0

Коледни целувки – 4

Нашепва вятърът
коледни приказки,
сгушени,
в меката длан кадифе
на вълшебната нощ;
всеки сън и мечта
сутринта
да се сбъднат –
коледен дар
за Душата
от Бог!

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023 г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??