5.02.2012 г., 21:24 ч.

Поетични откровения - 2 

  Поезия » Друга
647 0 2

 

                                                                                                          "Език мой,
                                                                                                           враг мой !"


Езикът, който учехме като хлапета,
опорочен  днес от "млади интелекти",
използват безогледно и не само в „нета”
всякакви съвременни "герои и субекти". 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Enena (Елена Нинова),
    Пружината на часовника доста остаря, но поне спомените все още са "пресни" ...
    Поздрави !
  • Точен си като часовник!
Предложения
: ??:??