11.04.2023 г., 7:48 ч.

Поглед 

  Поезия » Любовна
292 1 1

Поглед

 

Красив е онзи поглед, в който има уважение

и може да създава с огромно въображение.

Винаги е изразяващ, някак специфично,

красив е онзи поглед, когато е мистично.

 

Ако са два красиви погледа, то си късметлия

единият го носиш ти, другият е орисия.

Ако са два красиви погледа, близък си на Бога,

два красиви погледа, с любов, а не с тревога.

 

 

10. 04. 2023 г.

гр. Ракитово

22:30 ч.

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??