2.05.2024 г., 20:55 ч.

Появи се ти… 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
90 1 0

 
Като привидение от слънце появи се ти,

и нещо обвърза ни преди да се усетим. 

Като картина в движение те съзерцавам

и всичко в нея оттогава искам да познавам.

 

Като знак от съдбата дойде от небесата,

и всичко за нас нов смисъл придоби.

Като зов от земята, притегли ме към теб,

и не съм чувствала по-голямо щастие.

 

И с лъчите утротото си в теб събудих,

и вплетохме ръцете си двама в безкрая.

И светът прегърна ни със цветовете си,

и сърцето ми без теб да чувства не може.


И с теб само ще обиколя всяка звезда,

и с теб само в тях ще се изгубя,

за да открия себе си в обятията ти,

и само теб, само теб да знам че обичам…

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??