10.05.2024 г., 14:12 ч.

Прегърни ме 

  Поезия » Любовна
115 1 2

      

   Прегърни ме

 

Прегърни ме с любов,

докосни ме с усмивка!

На сърцето ми зов

ти изпращам с целувка.

 

Нека целият свят

ти дари красотата!

Нека малкият цвят

те плени с аромата!

 

Погледни ме с очи,

в тях синее небето

и обичай ме ти

с любовта на сърцето!

 

Прегърни ме с любов,

докосни ме с усмивка

и със изгрева нов

аз ще бъда щастливка!

 

      Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??