30.04.2024 г., 10:29 ч.

Пролука в душата 

  Поезия » Любовна, Философска
71 1 0

Пролуката е във душата!

Гледай! Там е свободата!

Светът е сцена и всеки е актьор!

Животът просто е декор,

 

пред който изиграваш свойта роля,

онази, прошепната от Бога!

Ще я намериш във мечтите!

Забавлявай се, това е!

 

Всеки мъдър го разбира!

И щастието по пътя си намира!

Разбирайки това,

ще имаш любовта!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??