14.04.2019 г., 9:54 ч.

Пуйетична импутентност 

  Поезия » Пародии
669 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Не пулучавам пуйетична ерекция

(явно имам... инфекция...)

Опитвам се секак да я възбуда,

ама бега ут мене Музата луда...

 

Омекнал тутално е моят мулив

(явно листа... е крив...)

Сега па не знам с к'во да римувам думата щур,

а, сетих са... с папур...

 

До краен придел напрегам мозъчни гънки,

безсмислено търса у своите дънки

по джобовете идеа със смисъл,

явно геният мой... съвсем е увиснал...

 

Да бе ден, да бе два, а то веке гудини

търса пустите бегащи ут акъла ми рими...

Где сте мили, елате тук, спрете

(а критиците мои се радват, проклети)

 

А иначе съм така надарен,

сред пуйетичното братству съм най-гулем член,

и в словото плувам кат' жаба у блату,

и реда кутлети ут бисер и злату...

 

Но ето, че днес съм стигнал обаче

за творческа мощ да прибягвам до 'апче,

обикалям знахари, аптеки и врачки,

рова са в разни интернитни търсачки...

 

Та саму на ушету ти тихо те питам

(на отговор пуложителен яко разчитам)

За пуйерична импутентност знаеш ли лек?

Мола та само, пустъпи кат' чувек!...

 

И не казвай на друг за мойо прублем,

нека тук си устане между тебе и мен,

че разчуй ли се, ясну е, че стана за срам,

ти саму мълчи... па пуйетичен съвет, че ти дам...

 

09.08.2014.

 

Георги Каменов

 

От поредицата ми стихоподобни "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :-))

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??