6.04.2021 г., 8:17 ч.

Пулитически турбо денс поп-фолк класик кючек 

  Поезия » Авторска песен
288 1 0

 

Овчи главички - мале ле,

софра гулема - опала.

Кючек реформа - леле де,

добре, че бъдем - Евала!

       Припев

Мазни мустаци - тази, таци.

Серсем държава - дава, дава.

Едни тъ... паци - шаци, шаци.

Добра управа - управа, права.

 

Голи мадами - дами, ами.

Байрак се вее - Де е, де е?

И шпек салами - лами, лами.

Народа блее - блее, лее.

      Припев 

 

Къси полите - опа, опа,

сваляй ги сите - бърже, бърже.

Глупака копа - копа, копа,

оди го върби - вържи, вържи.

    Припев

 

Кебап и бира - тука, тука.

Урната чака - чака, рака.

Тече капчука - чука, чука,

пей Шака Зулу - Шака, ака.

    Припев 

 

Овчи акъли - кокоши кълки,

джезве ракия - кана със вино.

Чекаме тука чужди булки,

а па мъжете, да одат на кино...

 

     Припев

 

03.10.2014

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??