19.03.2022 г., 13:56 ч.

Пясък 

  Поезия
223 0 0

 

 

Пуст е пясъчника.
Няма ги децата.
Майките ги взеха и ги натовариха с багажа си.
Пуст е пясъчника.
Няма го и пясъка.
Взеха го бащите и го натрупаха край паметника.
Театърът е пуст.
Актьорите ги няма.
След аплодисментите отидоха да търсят пясък.
Театърът е пуст.
Театърът е яма.
 А Герника крещи "Върнете на децата пясъка!".

 

© Събчо Събев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??