30.04.2024 г., 17:56 ч.

Първи май 

  Поезия » Гражданска
128 0 0

О, Първи май, в сърцата ни си ти

и ето - около нас светлина блести!

Братя са ни всички бедни, унизени,

нека и те бъдат щастливи и спасени!

 

Надежда изпълва ни душите,

която не може да разрушите -

ще спре хорското страдание,

лъчи ще има вместо ридание!

 

Със стремеж към съвършенство

ще дойде край на нашата бедност,

омразата ще се смени с любовта,

да направим рай България и света!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??