29.12.2023 г., 21:35 ч.

Първи в понеделник 2024 

  Поезия
260 1 0

Какво ли мисля си, рядко позитивен

да спрат войните от първи в понеделник

 Путин, Байдън, Ким, Нетаняху... и т.н.т

как ли спите, така ли се "приспиват" децата - животът ви понеже ви е кратък

 

Един ще съди, не и аз

 

мога само да пиша, колко съм обиден

и да ви питам "Молите ли се?" и "Слуша ли ви съвестта?"

моля се да приключите 2024 с детските си  ви "игри"

 

Един няма иначе да ви прости

 

няма да съм позитивен, докато се случват тез неща

съвременни 2023 - хуманни!!? По-назад сме от пр. Хр.

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??