12.01.2024 г., 15:50 ч.

Пътят си не искам да виждам 

  Поезия
163 0 0

Сълзи в очите, с дъх на мастика

една любима песен, един стих

на Слави ли е, на бенда ли, глас на Деси

пълнят ми душичката

 

Не искам да виждам никого и искам всеки да го видя в душата

хора сме а не мога да ни гледам

сами, пирони изкривени вървим, железни, но сами

а може да впием две греди и къща да построим

 

"Аз ли съм, не съм ли!?

на ръка си гледам

на ръка си гледам

пътя си не виждам

 

Бягам и се връщам

все една и съща...."

 

Различни шапки

над човешки души

 

Пътят - един

Искам - желание

Виждам - реалност и въображение

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??