23.05.2024 г., 13:54 ч.

Размишления 

  Поезия
122 1 5

От фурната реших да гепна пита,

но досега аз нищо не съм крал.

Па и съм си душица свита,

по други правила до днес живял.

 

На риска трябва да заложа-

щом гладен си и бой ще понесеш!

Обаче, как да стане, боже-

в главата ми е просто леш!

 

Да се моля-хич не ми отива-

в таз област аз съм твърд гранит.

Изобщо, много ми е криво,

а и не ща да бъда бит!

© Георги Янков Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Буриме »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??