5.11.2010 г., 8:39 ч.

Рулетка 

  Поезия » Любовна
581 0 2

Крачи животът

забързан, задъхан

сред нечовешка болка

и капчици радост...

Преливат се изгреви -

нови надежди

с тъжни залези, 

неносещи нищо...

А ние с обич

жестока орисани,

крачим през него

безумни и слепи

по път без надежда,

неводещ за никъде,

окървавени от болка,

но един към друг устремени...

През студ, през жега, през бури,

от болка вече претръпнали

за капчица обич
>

в порив безумен

един към друг полетели...

Но жестока игра е животът...

Безумна рулетка...

А ние все губещи...

И какво на човек му остава,

когато всички чипове

вече са свършили?

Животът минава...

Играта изгубих...

А знаеш какво това означава...

Без мен продължи...

Късметът е с тебе...

ИГРАТА ЗА ТЕБ ПРОДЪЛЖАВА...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??