8.03.2023 г., 8:12 ч.  

С Кама Сутра 

  Поезия » Хумористична
240 3 11

Аз цял живот прелиствам Кама Сутра,

и винаги откривам смисъл там.

Прегледах я отново… тази сутрин,

и споделих с жената моя план:

 

Предложих да й купя дрешки в мола

от щанда със оскъдното бельо,

и след като си пийнем водка с кола,

да се отпушим в нашето легло.

 

Жена ми ме погледна, неприлично,

и тутакси безсрамно се нави,

до пробва с мене нещо, прозаично

от книгата на мъжките мечти.

 

Не чакахме, а скочихме в Пежото,

със цяла хилядарка за купон,

и след минутка бяхме пред бельото

при прашките на Гучи и Витон.

 

Награбих мигом няколко ментета

на Бърбъри, Версаче и Шанел.

Платих ги, и оттам директно в Хепи

отидохме да гоним наш’та цел.

 

Започнах да поръчвам скъпо вино

за скъпата, възлюбена жена.

Аз в “Девет седмици… и половина”

копнеех да превърнем вечерта.

 

За час изпихме чет’ри-пет стотака.

Замезвахме със телешки меса.

Прибрахме се подпийнали с жената,

готови да си спретнем чудеса.

 

А в нас - жена ми легна на дивана

с ботушките и с новото палто.

Веднага пуснах плоча на Нирвана

и взех да се събличам по бельо.

 

Успях да смъкна старите си дънки,

чорапите… едва, едва свалих.

Останах по коремни, яки плънки,

но от стриптийза съвсем се уморих.

 

С последни сили скочих на жената.

Успях да я повдигна на крака.

Нарамих я, и с мъка - на кревата

я пльоснах да си спинка през нощта.

 

Отпуснах се замислено до нея.

И пак почнах - Кама Сутра да чета.

С надежда, че след месец ще успея

да спретна нещо с моята жена.

 

 

Юри

Йовев

Март

2023 г.

 

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ели, Таня!!! Книгата е велика! 😀😀😀
  • Отново се посмях от сърце! Искрено се забавлявам с хумористичните ти стихове!
  • 😆😀😀 Хубав и весел празник!
  • Дани, на четене и картинки го карам от известно време. 😀 Честит празник! 🍷🍀💕
  • Е тЕ това ти харесвам, Юри, винаги си щедър! На поетична образност де, да не помислиш друго! 😆😀😀 Хубав празничен ден от мен! 💕🍷
  • Така е, Петьо - Ретрото си е супер - Нирвана са незаменими, а “Девет седмици и половина” ще остане завинаги култов филм. 😊👍
  • Какъв водевил си спретнал, Юри! Постмодерен ретро реализъм! 😆👍
  • Хахаха! Наде!!!! 😀😀😀
    Честит Празник!
  • Честит Празник, Тони! 💕🍷
  • Благодаря ти за пожеланията и сутрешната доза смях. Хубав да е денят ти! И успех с жената и с всички жени и момета!
  • Честит Осми март, момичета! ❤️😊🍀
Предложения
: ??:??