29.09.2011 г., 9:43 ч.

Салати и мезета 

  Поезия » Хумористична
1169 0 2

 

 

                                                 Салати  и  мезета

 

                                        На всички, пишещи в нетрезво състояние ... :)                                                               

 

                                     

Страшно обичам салатa
от зрели червени домати.
Стига да нямат нитрати
пустите му домати....

 

…………………………………………….

 

Шопската салата е мезенце за ракия,
ядките - за всяко друго твърдо питие.
А пък аз коняк, уиски и ракия пия
само с бабек, шунка и луканка за мезе.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ZAPP,
    благодаря!
    Пия прекомерно умерено и ... нередовно
    Но това не ми пречи да поздравя всички, за които пиенето не е порок
    Поздрави с " Наздраве" !
  • Наздраве!И не прекалявай, че няма да смогват с публикациите!Поздрав!
Предложения
: ??:??