10.05.2012 г., 10:41 ч.

Салса 

  Поезия » Любовна
596 1 0

Танцувам салса с теб в нощта,

аз правя крачка, с две ти ме доближаваш,

поглеждам те и спира ми дъха -

красива си, направо ме влудяваш!

 

Докосвам с пръсти твоите ръце

и диви ритми пак ни завладяват,

божествена си с този цвят на кадифе

и страст и тръпка очите ти издават.

 

Танцуваш секси, душата ти е жар,

примамваш ме във вихъра помитащ,

усмихваш се, дали прегръдката е дар?

Усещам го във погледа ти питащ!

 

Танцувам салса с теб в нощта,

ръце оплитам в стройното ти тяло,

бедра потрепваш, кипва ни кръвта,

в латино флирт отдадени изцяло.

 

 

 

 

 

© Красимир Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??