18.11.2023 г., 8:09 ч.

Само остани там 

  Поезия
233 1 0

Където те видях, остани

да тичам във снега закъснял за срещата ни

чакай ме, няма да те оставя въпреки че закъснявам

 

Знам, че заради мен ще останеш

да хванеш следващият автобус

 

какво ли щеше ако съм някой

какво щеше, ако съм друг

 

пак ли така ще ме обичаш

както никой друг

 

бъди там само остани

трябва да умра... но за мен само остани...

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??