11.12.2019 г., 7:42 ч.

Самотен остров 

  Поезия » Бели стихове
513 0 0

Искам да съм на самотен остров
със лист и писалка във ръка.
Да си поговоря със морето,
мъката си да му споделя.

Искам да съм на самотен остров.
Да не виждам хора без сърца,
да не чувам думите омайни,
излъгали ме във нощта...

Искам да съм на самотен остров.
Като дъждът красив да заваля,
да се слея вечно със морето,
и тогава ще се преродя...

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??