20.05.2010 г., 22:59 ч.

Сбогом - 4 

  Поезия » Бели стихове
501 0 1

Ти беше на тази земя

и мъдра, и силна жена...

Говореше ни фрази мили -

и добричка, и кадърна,

и много добра...

Майка беше кротка,

мила и на една дъщеря,

и как стана, никой от нас

не успя да разбере,

но само за една вечер

изгубихме те...

И макар и на другия свят,

дано си запомнила и

да си знаеш, че ние

винаги за теб ще тъжим

и ще те споминаме с

добра дума една

и ще те помним,

докато сме тук и дори

и след това...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??