4.11.2023 г., 9:14 ч.

Севернякът 

  Поезия
140 0 0

Когато севернякът издуха

докове все по-силно удрят вълните

Димитровден скоро е минал

и дъждовете звънтят по прозорците

 

От време българина казал е

какво се прави започнат ли с "р" месеците

Гергъовден не дойде ли

работа не почват зидарите

 

Традициите ще са си такива, каквито са

докато някой ги спазва

севернякът задуха ли

само гледай животинките, какво правят

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??