9.03.2024 г., 11:11 ч.

Ще ми разкажеш ли сънят си 

  Поезия
98 1 0

Знаеш, че не е на добре до обяд

ще го запомниш ли дотогава 

няма

можеш да ми го разкажеш само

до мен събудиш ли се можеш да не казваш

едно ще сънуваме и го знам

и няма смисъл да го помня тогава

 

Не мога да се меря с тях съзнателно

след, като а подсъзнателни

а ги помня до един и след обяд всичките

    защото там си само ти...

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??