20.01.2021 г., 0:10 ч.

Снежинки 

  Поезия » За деца
938 0 1

Снежинки

 

Добрият Бог ни прати сняг,

хвърчат, летят снежинки,

дружен и прекрасен бяг

на групи и дружинки.

 

Пилей ги вятъра встрани

и те се заиграват,

насам-натам и настрани

всички им се възхищават.

 

Ту едри на парцали

или малки като пух,

свежа радост са ни дали,

излъчват превъзходен дух.

 

 

28.11.2018 г.                 Ивета Попова

© Ивета Стоянова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Пак пристигна баба Зима, весели игри ще има »

20 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??